FGC Móvil  |
A A
| català | castellano | english

Notas de Prensa

FGC ofereix servei ininterromput la nit de Cap d’Any

Barcelona, 31 de diciembre de 2013

Aquesta nit de Cap d’Any hi ha servei ininterromput a les línies S1 (Terrassa), S2 (Sabadell), L6 (Reina Elisenda), L7 (Av. Tibidabo) i L8 (Molí Nou). Fins el 7 de gener s’apliquen els horaris corresponents al període no lectiu al Metro del Vallès.

Els Reis d’Orient arriben amb FGC

Barcelona, 31 de diciembre de 2013

La tarda del dia 5 de gener Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya portarà els Reis d’Orient a diverses estacions de la xarxa ferroviària. La Molina, Vall de Núria, Espot i Port Ainé també rebran els Reis Mags amb xocolatades i les populars baixades de torxes.

El Cremallera i els funiculars de Montserrat superen el seu rècord històric del milió de viatgers

Montserrat, 21 de diciembre de 2013

La xifra s’ha assolit una setmana abans que l’any passat i confirma la tendència a l’alça dels resultats d’aquest servei. El nou rècord coincideix amb l’any que el Cremallera de Montserrat compleix 10 anys.

El Nadal arriba a La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé amb competicions i activitats per a tota la família

Barcelona, 19 de diciembre de 2013

Totes les estacions de Turisme i Muntanya del Grup FGC han preparat esdeveniments pels dies de Nadal, Cap d’Any i Reis. Els clients que es presentin disfressats de Pare Noël el dia de Nadal a qualsevol de les estacions obtindran un forfet gratuït per a tot el dia.

Modificació del servei a les línies d’FGC per les festes de Nadal

Barcelona, 18 de diciembre de 2013

Entre el 23 de desembre i el 7 de gener s’aplicaran els horaris corresponents al període no lectiu al Metro del Vallès. La nit de Cap d’Any hi haurà servei ininterromput a les línies S1 (Terrassa), S2 (Sabadell), L6 (Reina Elisenda), L7 (Av. Tibidabo) i L8 (Molí Nou). El 24 de desembre, vigília de Nadal, el servei de trens d’FGC finalitzarà a les 23.00 hores en totes les línies. El Cremallera, els Funiculars i l’Aeri de Montserrat també tenen un horari especial el dimecres 25 de desembre.

La inauguració de l’Snowpark d’Alabaus i la Marató de TV3 marquen el cap de setmana previ a les festes de Nadal a La Molina

La Molina, 16 de diciembre de 2013

Aquest dissabte 14 de desembre La Molina ha celebrat la inauguració del remodelat Snowpark d’Alabaus amb molt bona participació de riders. Més de 700 visitants han participat en les activitats organitzades a totes les estacions del Grup FGC amb motiu de la Marató de TV3. El 4t. Memorial Albert Pardo marca l’inici de les competicions previstes per aquest mes de desembre a La Molina.

La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé se solidaritzen amb la Marató de TV3 aquest cap de setmana

Barcelona, 12 de diciembre de 2013

Els visitants de totes les estacions de Turisme i Muntanya del Grup FGC podran participar en diferents activitats i participar amb les seves aportacions en la Marató de TV3 d’aquest any .

La Festa Freestyle i la Marató de TV3, protagonistes del cap de setmana a La Molina

Barcelona, 12 de diciembre de 2013

El dissabte 14 de desembre La Molina celebra la inauguració del remodelat Snowpark d’Alabaus. L’estació se solidaritza diumenge amb la Marató de TV3 organitzant una baixada popular per Pista Llarga.

L’esquí i les activitats de muntanya, protagonistes per la Puríssima a La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé

Barcelona, 4 de diciembre de 2013

Totes les estacions de Turisme i Muntanya del Grup FGC ofereixen promocions i activitats especials aquest cap de setmana. Les previsions meteorològiques i de neu són molt favorables per poder passar un cap de setmana llarg dedicat a l’esquí i a les activitats de muntanya.

FGC reuneix més de dues tones amb la campanya “Gran recapte d’aliments”

Barcelona, 3 de diciembre de 2013

A FGC la campanya, promoguda per la Fundació Banc dels Aliments, es va dur a terme els dies 28 i 29 de novembre a diferents estacions i instal·lacions de l’empresa

Les empreses de l’Observatori del Civisme al Transport Ferroviari compartiran informació sobre autors de grafits en el trens

Barcelona, 29 de noviembre de 2013

La informació compartida permetrà identificar autors que hagin fet grafits en altres operadors, facilitar la tasca policial i que les empreses es puguin personar en la causa penal Les accions d’acompanyament es presenten com alternativa als programes de reparació i conciliació.

FGC regala forfets i bitllets dels cremalleres amb la compra de targetes T-10

Barcelona, 29 de noviembre de 2013

Durant el mes de desembre, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya posa en marxa la campanya “Compra FGC i suma Nadal“, amb la qual ofereix regals dels seus productes turístics per la compra de T-10.

La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé obren al 100% les seves instal·lacions a partir d’aquest cap de setmana

Barcelona, 29 de noviembre de 2013

Totes les estacions de Turisme i Muntanya del Grup FGC obren aquest dissabte dia 30 de novembre amb el 100% del domini esquiable i ja no tancaran fins al final de la temporada. La Molina i Vall de Núria, que van avançar la seva obertura, van rebre més de 5.000 visitants el primer cap de setmana de la temporada. El Grup FGC amplia el termini fins a l’1 de desembre per a que tots els clients interessats en la compra d’abonaments de temporada ho puguin fer a preus promocionals.

FGC acull l’exposició de fotografies del calendari solidari “Bombers amb causa” a l’Espai Provença

Barcelona, 28 de noviembre de 2013

L’exposició es podrà visitar a partir del divendres 29 de novembre fins al 20 de desembre. L’estació de muntanya de La Molina, del Grup FGC, va acollir una de les sessions de fotos.

FGC participa en la campanya “Gran recapte d’aliments” a les seves estacions

Barcelona, 27 de noviembre de 2013

A FGC la campanya, promoguda per la Fundació Banc dels Aliments, es durà a terme els dies 28 i 29 de novembre.