FGC Móvil  |
A A
| català | castellano | english

Notas de Prensa

La Molina té en funcionament l'Snowpark a la zona de Trampolí

La Molina, 29 de diciembre de 2006

La propera setmana es preveu obrir un espectacular woldride i s'està treballant per obrir, a primers de gener, una zona específica per a debutants, d'entre 6 i 14 anys.

La Molina celebra el 57è Descens Infantil 1r de Gener i l'arribada dels Reis d'Orient

La Molina, 27 de diciembre de 2006

El Descens Infantil és la cursa infantil més antiga d'Europa, oberta a la mainada de fins a 6 anys.

Veredicte del concurs fotogràfic del 75è aniversari del Cremallera de Núria

Vall de Núria, 21 de diciembre de 2006

L'exposició de les fotografies premiades i finalistes es podrà visitar fins al 7 de gener.

El Metro del Vallès i el Metro del Baix Llobregat no tancaran la nit de Cap d'Any

Barcelona, 21 de diciembre de 2006

La nit de Cap d'Any els trens de les línies L6, L7, L8, S1 i S2 circularan de forma continuada.

L'informe d'FGC assenyala l'errada humana com a causa de l'accident de Provença

Barcelona, 20 de diciembre de 2006

S'ha donat trasllat de l'informe al Departament de Política Territorial i Obres Públiques i s'han adoptat les mesures corresponents.

Imatge recuperada de les càmeres de l'andana de l'estació de Provença on es va produir l'accident del dia 18

Barcelona, 19 de diciembre de 2006

Per atendre les peticions de diferents mitjans de comunicació es facilita una imatge captada per les càmeres de l'andana.

Es concedeixen els premis del Primer Concurs de dibuix sobre Civisme organitzat per FGC

Barcelona, 19 de diciembre de 2006

L'objectiu del concurs ha estat fer participar els alumnes de la importància que tenen els comportaments cívics i respectuosos en la utilització dels transports públics com a espais comuns de convivència de la societat.

Dues persones resulten ferides en un accident a l’estació de Provença

Barcelona, 18 de diciembre de 2006

Barcelona, 18 de desembre de 2006 Poc abans de dos quarts de nou del matí d’avui s’han produït un incident a l’estació de Provença de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya quan dues persones han quedat atrapades entre les portes del tren quan aquest ha iniciat la marxa amb les portes obertes. L’origen d’aquesta fet s’està estudiant en aquests moments. Les persones ferides, de caràcter reservat, han estat traslladades a l’Hospital Clínic. El conductor del tren també ha hagut de ser assistir per un atac d’ansietat a la mateixa estació. L’andana on ha succeït l’incident és una andana singular que disposa d’unes portes de seguretat des de fa cinc anys, ja que l’estació de Provença té una important d’aglomeració de viatgers en l’hora punta del matí. Precisament, una de les persones ferides és interventora d’FGC i estava fent les feines de vigilància d’aquestes portes de seguretat, que ha actuat per ajudar l’altra persona, que era una viatgera. Aquest incident ha obligat a interrompre la circulació de trens entre les estacions de Barcelona-Pl. Catalunya i Gràcia. Així, les circulacions de trens s’han efectuat des de l’estació de Gràcia en lloc de des de Pl. Catalunya. En col•laboració amb altres operadors de transport, s’han reforçat els serveis de les línies que circulen per l’estació de Diagonal, i per la de Pl. Catalunya en direcció Fontana. Actualment s’està a l‘espera de rebre els informes que permetran esbrinar les causes tècniques u operatives de la fallada del sistema i obtenir les declaracions del maquinista i de les dues persones ferides. Des de fa uns mesos, l’estació de Provença està en obres per tal d’ampliar el vestíbul i poder establir un sistema de gestió de cues de viatgers per accedir a les andanes i s’està treballant en el projecte d’ampliació de les andanes a l’estació de Provença També hi ha sobre la taula la priorització de la construcció d’una cua de maniobres a Pl. Catalunya per incrementar la freqüència de pas de trens i reduir el temps d’espera a les andanes..

L'aeri d'Olesa-Esparreguera finalitza les obres de millora de la maquinària i reobre el servei

Barcelona, 15 de diciembre de 2006

Els treballs han deixat la maquinària preparada per a futures ampliacions de la capacitat del transport

Incidències en el servei de trens

Barcelona, 14 de diciembre de 2006

Avui s'han produït dues incidències a les línies Llobregat-Anoia i Barcelona-Vallès.

La Molina acull la 4a cursa d'esquí de "La Marató" de TV3

La Molina, 13 de diciembre de 2006

La competició se celebraraà diumenge 17 de desembre i estarà oberta a la participació de tothom.

La Molina i Vall de Núria reben més d'11.000 persones

Barcelona, 11 de diciembre de 2006

Les estacions d’esquí de La Molina i Vall de Núria, gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, han rebut durant els dies del pont de la Constitució més d’11.000 persones. Els dies 8, 9 i 10 de desembre, l’estació d’esquí de La Molina, que va obrir la Pista Llarga, va rebre uns 4.000 visitants, entre esquiadors i activitats complementàries. A Vall de Núria, amb les instal•lacions obertes des del dia 1 de desembre, però amb les pistes d’esquí encara tancades, el resultat ha estat molt positiu ja que entre els dies 6 i 10 de desembre, ambdós inclosos, el nombre de visitants va ser de 7.027, amb una ocupació hotelera del 93,5 % Durant l’estiu, les dues estacions d’esquí han fet inversions per millorar notablement la xarxa de producció de neu. Així, a La Molina s’ha fet una extensió de la xarxa de canons de neu a les pistes Alabau, Pedró i Corriol, i a Vall de Núria s’han remodelat i adequat les pistes de Mulleres i de Soleia on s’han instal•lat un total de 18 canons de producció de neu nous, que permeten que la xarxa de producció de neu cobreixi el 90% del total de la superfície esquiable. Amb aquestes millores, les dues estacions d’esquí poden produir més neu amb l’objectiu d’anar obrint pistes i oferir als esquiadors una oferta més àmplia amb neu de qualitat.

La Molina preveu obrir demà la Pista Llarga als esquiadors

Barcelona, 7 de diciembre de 2006

La fabricació de neu artificial, si les condicions meteorològiques continuen sent favorables, permetrà posar en marxa la Pista Llarga de La Molina, a la zona de debutants. Per tal d’oferir un servei a l’expectativa generada, l’estació d’esquí de La Molina preveu obrir demà una petita part de les seves instal•lacions. La baixada de les temperatures i la producció de neu artificial, permetran obrir demà la primera pista als esquiadors. Es tracta de la Pista Llarga de La Molina, una de les pistes més emblemàtiques de l’estació, ubicada la zona de debutants. Aquest primer dia de temporada a La Molina serà una jornada de portes obertes.

Una avaria a la xarxa de gas obliga FGC a interrompre el servei de tren entre les estaciones de Sant Cugat i Bellaterra

Barcelona, 4 de diciembre de 2006

Per causes alienes a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), des de les 13.00h, el servei de tren entre les estacions de Sant Cugat del Vallès i de Bellaterra ha quedat interromput. FGC està oferint un servei substitutori d’autobusos entre aquestes dues estacions per tal de poder continuar donant servei als clients.

FGC normalitza el servei de trens entre les estacions de Sant Cugat i Bellaterra

Barcelona, 4 de diciembre de 2006

A les 14.30 hores, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha restablert el servei de tren entre les estacions de Sant Cugat i Bellaterra, de la línia Barcelona-Vallès, després que la circulació hagués quedat interrompuda a les 13:00 hores aproximadament per una avaria de gas aliena a FGC. A partir d’aquesta hora, el servei s’anirà normalitzant de manera gradual, preveient que a les 15:15 hores aproximadament tots els trens puguin circular en hora en aquest tram.