FGC Mobile  |
A A
| català | castellano | english

Press Releases

La Molina obre la nova pista adaptada Bosquet i el nou telecadira Trampolí

La Molina, 17 december 2004

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, juntament amb el president de la Johan Cruyff Welfare Foundation, Johan Cruyff i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Joan Torres, inauguraran el proper diumenge 19 de desembre a les 12,00 h, a l’estació d’esquí de La Molina, la nova pista d’esquí Bosquet, adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

El Pla d’Inversions 2005-2007 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya preveu una inversió de 602,9 M€

Barcelona, 16 december 2004

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha presentat avui el Pla d’Inversions 2005-2007, que preveu una inversió de 602,9 milions d’euros en les diferents unitats de negoci que gestiona: Xarxa Principal ferroviària, La Molina, Vall de Núria i cremallera i funiculars de Montserrat. El pla triennal s’estructura al voltant de dues línies d’inversió: les inversions de renovació i millora gestionades per FGC i les dotacions d’inversions d’infraestructures, gestionades pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques a través de la DGPT.

Dossier Pla d'Inversions 2005-2007 d'FGC

Barcelona, 16 december 2004

Document adjunt dossier Pla d'Inversions

Presentació del Pla d’Inversions 2005-2007 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

Barcelona, 14 december 2004

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Joan Torres, juntament amb el director general de Ports i Transports del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Jordi Julià, presentaran el proper dijous, 16 de desembre, el Pla d’Inversions d’FGC per al període 2005-2007.

Presentació del llibre Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, 25 anys portant-te endavant

Barcelona, 9 december 2004

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, juntament amb el president d’FGC, Joan Torres, presentaran avui dijous 9 de desembre, el llibre Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, 25 anys portant-te endavant, editat amb motiu de al celebració del 25è aniversari de la creació de l’empresa.

Arrenca la temporada d’esquí a l’estació de Vall de Núria

Barcelona, 3 december 2004

L’estació obre tres pistes, tres remuntadors i la zona infantil

Arrenca la temporada d’esquí a La Molina

La Molina, 24 november 2004

L’estació d’esquí obre el divendres la Pista Llarga

Inici dels treballs d’enderrocament dels antics tallers d’FGC a Sarrià

Barcelona, 5 november 2004

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha iniciat avui divendres 5 de novembre, els treballs d’enderrocament dels edificis dels antics tallers de la companyia a Sarrià. Els treballs d’enderroc i neteja de la zona, que és previst que finalitzin abans de finals d’any, donaran pas a un pla de renovació urbanística que ha de suposar la fi de la fractura que les vies d’FGC tenen dins la trama urbana de Barcelona, entre el nucli antic de Sarrià i la Via Augusta.

Visita del conseller Joaquim Nadal a les instal·lacions d’FGC

Barcelona, 8 october 2004

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal, visitarà el proper dimecres 13 d’octubre, les instal·lacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Rubí i Martorell.

Més de 12.500 persones han visitat l’exposició commemorativa del 25è aniversari d’FGC

Barcelona, 4 october 2004

Ø La mostra s’ha celebrat del 6 al 28 de setembre a la sala Cotxeres del Palau Robert, i ara començarà la seva itinerància per Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Martorell, Manresa i Igualada.

Conveni entre FGC i la Fundació Cruyff per a l’adaptació a PMR d’una pista de La Molina

Barcelona, 1 october 2004

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la Johan Cruyff Welfare Foundation signen avui divendres, 1 d’octubre, un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’adaptar una pista d’esquí de l’estació de muntanya de La Molina, per a persones amb mobilitat reduïda (PMR).

FGC presenta el proper diumenge, 3 d’octubre el nou gegant Trenot a la Festa Major de Sarrià

Barcelona, 30 september 2004

Dins dels actes de celebració del 25è aniversari de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, i coincidint amb la Festa Major de Sarrià, el diumenge 3 d’octubre de 2004, es farà la presentació del gegant Trenot, de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. La festa començarà a les 11 del matí amb la plantada del gegant a l’accés del carrer de la Mare de Déu de Núria, a l’estació de Sarrià. Tot seguit, els gegants de Ribes de Freser i de Gràcia, que apadrinaran la presentació del nou gegant i l’acompanyaran fins a la plaça del Consell de la Vila, per iniciar la cercavila posterior. Després de l’acte de presentació es farà un repartiment d’obsequis entre els assistents i començarà la cercavila de gegants pels carrers de Sarrià. Trenot, que té una alçada de 3,5 metres, representa un cap d’estació d’aspecte afable i simpàtic. Va vestit amb l’uniforme dels actuals agents d’estacions, amb jaqueta vermella i porta tres complements característics dels caps d’estació que intervenen en circulació: un xiulet, un banderí i una gorra de plat. El gegant serà custodiat per la Colla de Geganters de Sarrià, per tal que pugui participar en les festes i cercaviles que s’organitzen arreu de Catalunya.

FGC regala una edició especial del V Premi Llibreter 2004 amb motiu del seu 25è aniversari

Barcelona, 27 september 2004

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) distribuirà demà dimarts, 28 de setembre a l’estació de la Universitat Autònoma de Barcelona, UAB, una edició especial gratuïta del V Premi Llibreter 2004 narrativa. Aquesta edició aplega un capítol de cadascuna de les set obres que el Gremi de Llibreters de Barcelona i Catalunya han considerat que eren les millors publicades d’enguany, entre les quals n’hi ha d’autors tan prestigiosos com són: Enrique de Hériz, Arto Paasilinna, Philip Roth, Siri Hustvedt, Eduard Márquez, Jordi Ibañez Fanés i Sergio Vila-Matas.

FGC posa en funcionament el nou servei de transport escolar per al curs 2004-2005

Barcelona, 14 september 2004

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) posarà en servei a partir de demà dimecres 15 de setembre, el nou programa de transport escolar a la línia Barcelona-Vallès. Es tracta d’un pla de mobilitat especialment dissenyat per a tots i totes els/les escolars que viatgen o desitgin viatjar per aquesta línia d’FGC i que es pot considerar pioner.

FGC posa en funcionament el nou servei de transport escolar per al curs 2004-2005

Barcelona, 14 september 2004

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) posarà en servei a partir de demà dimecres 15 de setembre, el nou programa de transport escolar a la línia Barcelona-Vallès. Es tracta d’un pla de mobilitat especialment dissenyat per a tots i totes els/les escolars que viatgen o desitgin viatjar per aquesta línia d’FGC i que es pot considerar pioner.