FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

FGC ofereix servei ininterromput la nit de Cap d'Any

Barcelona, 29 de desembre de 2014

Aquesta nit de Cap d’Any hi ha servei ininterromput a les línies S1 (Terrassa), S2 (Sabadell), L6 (Reina Elisenda), L7 (Av. Tibidabo) i L8 (Molí Nou). Fins el 7 de gener s’apliquen els horaris corresponents al període no lectiu al Metro del Vallès.

La línia L7 d’FGC estrena els nous trens de la sèrie 114

Barcelona, 20 de desembre de 2014

Avui han començat a circular les dues primeres de les cinc noves unitats de tren que donaran servei a la línia L7. Aquestes noves unitats de tren, sumades a les 19 de la sèrie 113 que van començar a circular el gener d’aquest any pel Metro del Vallès, permeten completar la renovació del parc mòbil d’FGC. Els nous trens seran batejats amb noms de dones, escollits en un procés participatiu entre les entitats i associacions dels districtes que cobreix la línia.

El Conseller Santi Vila participa en la campanya solidària de recollida de joguines del Grup FGC i la Fundació Pere Tarrés

Barcelona, 17 de desembre de 2014

El Grup FGC col·labora amb la campanya i habilita 7 espais per a la recollida de joguines solidària que organitza la Fundació Pere Tarrés. La recollida de material es farà del 15 al 23 de desembre a l’Espai Provença de Barcelona, a Montserrat i a les estacions d’esquí de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé.

Modificació del servei a les línies d'FGC per les festes de Nadal

, 17 de desembre de 2014

Entre el 24 de desembre i el 7 de gener s’aplicaran els horaris corresponents al període no lectiu al Metro del Vallès. La nit de Cap d’Any hi haurà servei ininterromput a les línies S1 (Terrassa), S2 (Sabadell), L6 (Reina Elisenda), L7 (Av. Tibidabo) i L8 (Molí Nou). El 24 de desembre, vigília de Nadal, el servei de trens d’FGC finalitzarà a les 23.00 hores en totes les línies. El Cremallera, els Funiculars i l’Aeri de Montserrat també tenen un horari especial el dia 25 de desembre.

Espot i Port Ainé preveuen obrir pistes el diumenge 7 de desembre

Barcelona, 9 de desembre de 2014

El dissabte 6 de desembre, Port Ainé ja tindrà obert el seu hotel a pistes i les divertides activitats del Parc Lúdic. Les dues estacions del Pallars Sobirà del Grup FGC, Espot i Port Ainé, treballen de valent per obrir les pistes el proper diumenge.

La Molina obre la Pista Llarga i posa en marxa activitats d’aventura pel Pont de la Purísssima

Barcelona, 9 de desembre de 2014

L’estació de la Cerdanya preveu obrir Pista Llarga a partir del diumenge dia 7. Del dissabte 6 al dilluns 8, La Molina posarà en funcionament activitats d’aventura.

Nevades a les estacions de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé

Barcelona, 9 de desembre de 2014

Després d’un pont de la Puríssima on van obrir totes les estacions del Grup FGC han arribat nevades que permetran la millora de les condicions. Pel Pont de la Puríssima Vallter 2000 va obrir el divendres 5 convertint-se en la primera estació catalana en obrir.

Vallter 2000 del Grup FGC obre parcialment l’estació el divendres 5 de desembre

Barcelona, 4 de desembre de 2014

L’estació del Ripollès està a punt per a rebre els primers esquiadors de la temporada i obrirà demà divendres dia 5 fins a 4 remuntadors i 4 pistes. La Molina, Vall de Núria, Espot i Port Ainé segueixen treballant per a poder obrir les seves instal·lacions el més aviat possible.

El Cremallera i els funiculars de Montserrat superen el seu rècord històric del milió de viatgers

Barcelona, 4 de desembre de 2014

La xifra del milió s’ha assolit tres setmanes abans que l’any passat i confirma els bons resultats d’aquest servei turístic de transport públic. Es preveu arribar a 31 de desembre de 2014 amb 1.100.000 visitants.

FGC regala forfets i entrades per Catalunya en Miniatura i el Teatre Club Capitol amb la compra de targetes T-10

Barcelona, 3 de desembre de 2014

Durant el mes de desembre, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya posa en marxa la campanya “Tria el teu regal de Nadal”, amb la qual ofereix regals als usuaris per la compra de targetes T-10.

FGC i Correos instal·laran màquines de recollida de paquets CityPaq a les estacions de Ferrocarrils

Barcelona, 1 de desembre de 2014

Les dues empreses firmen un acord per instal•lar a les estacions màquines d’entrega automàtica de paquets mitjançant un codi de recollida. La instal•lació d’aquests terminals, un projecte pioner a tot l’Estat, certifica la clara aposta d’FGC per estendre el concepte “smart” a tota la seva gestió ferroviària posada al servei de l’usuari.

FGC col·labora en el Màster en Logística i Comerç Internacional de la Universitat Abat Oliba CEU - ILI

Barcelona, 1 de desembre de 2014

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya impartirà classes d’estratègia ferroviària, assessorarà l’equip de coordinació i rebrà els alumnes en visites formatives a les instal·lacions d’FGC.

L'Observatori de Civisme en el Transport Ferroviari reelegeix Enric Ticó com a president

Barcelona, 20 de novembre de 2014

L'Observatori ha arribat al consens sobre la guia d'avaluació que ha d’ajudar a valorar econòmicament l’impacte dels grafits per al millor rescabalament a la comunitat. Els operadors han acordat aprofundir en els paràmetres de definició de les operatives concretes de control de frau per tal de guanyar eficiència i ajudar a impulsar una modificació en el procediment sancionador per a fer-lo més efectiu.

Forfet de temporada ATOTANEU 6.0 conjunt per a La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot, Port Ainé i Tavascan en promoció fins el 5 de desembre

Barcelona, 19 de novembre de 2014

El forfet de temporada ATOTANEU 6.0 permet esquiar a les 5 estacions del Grup FGC més Tavascan amb un sol abonament. FGC ofereix descomptes de fins al 20% de descompte en el forfet de temporada abans del 6 de desembre.

Modificació del servei d'FGC entre Manresa Alta i Manresa Baixador els dies 22 i 23 de novembre

Barcelona, 17 de novembre de 2014

El cap de setmana del 22 i 23 de novembre, el servei entre les estacions de Manresa Alta i Manresa Baixador es trobarà interromput per obres de millora a les vies. D’aquesta manera, els trens de la línia R5-Manresa finalitzaran el seu recorregut i l’iniciaran a l’estació de Manresa Alta.