FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

Avaria al funicular de Vallvidrera

Barcelona, 30 de desembre de 2007

Servei alternatiu en microbus i taxis entre Peu del Funicular i Vallvidrera Superior per una avaria del funicular de Vallvidrera

Condemna de presó per falsificar un forfet de l’estació d’esquí de La Molina

Barcelona, 12 de desembre de 2007

El Jutjat Penal núm. 2 de l’Audiència Provincial de Girona ha dictat sentència contra M. A. M. com a autora responsable penalment d’un delicte de falsedat en document mercantil i d’una falta d’estafa a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

Més de 15.000 visitants a La Molina i Vall de Núria durant el pont de la Puríssi

Barcelona, 11 de desembre de 2007

Els Premis Bonaplata reconeixen el valor pedagògic del Tren de l’Ensenyament d’F

Barcelona, 10 de desembre de 2007

El Tren de l’Ensenyament d’FGC va rebre ahir l’accèssit dels Premis Bonaplata en l’apartat de difusió en un acte que es va celebrar al Col•legi d’Enginyers Industrials de Catalunya. El jurat ha valorat el valor pedagògic de la proposta i la seva voluntat d’explicar el patrimoni industrial i històric de l’empresa. Així mateix, han volgut premiar l’esforç d’FGC en elaborar material pedagògic que ajuda a tenir un millor coneixement del valor de la història.

FGC compensarà els afectats pel tall de servei de la línia Llobregat-Anoia

Barcelona, 29 de novembre de 2007

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya compensarà la fidelitat demostrada pels clients de la línia Llobregat-Anoia que, malgrat l’incident de l’AVE, han continuat viatjant amb FGC.

Vall de Núria obre la temporada d’hivern amb forfets gratuïts

Vall de Núria, 29 de novembre de 2007

L’estació de muntanya de Vall de Núria obrirà portes el proper divendres 30 de novembre i regalarà forfets gratuïts a totes les persones que vulguin gaudir de les primeres nevades.

FGC compensarà els afectats pel tall de la línia Llobregat-Anoia

Barcelona, 28 de novembre de 2007

El secretari per a la Mobilitat del departament de Política Territorial i Obres Públiques, Manel Nadal i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Joan Torres, explicaran el proper dijous 29 de novembre, les mesures de compensació que s’aplicaran a partir del 3 de desembre, per a tots els clients afectats pel tall de servei a la línia Llobregat-Anoia d’FGC.

Presentació del llibre commemoratiu de la línia Lleida – La Pobla de Segur

Barcelona, 20 de novembre de 2007

El delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya per l’Alt Pirineu i l’Aran, Víctor Òrrit, acompanyat del president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Joan Torres, presentaran el proper dimecres 21 de novembre, el llibre commemoratiu de la línia ferroviària Lleida - La Pobla de Segur.

Millores al pas a nivell d’Igualada

Barcelona, 16 de novembre de 2007

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya efectuarà una actuació de millora en el pas a nivell ubicat al costat de l’estació d’Igualada el proper diumenge 18 de novembre.

El president d’FGC explicarà el seguiment de les obres de l’AVE a Gornal

Barcelona, 15 de novembre de 2007

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Joan Torres, juntament amb el director general de la Unitat de Tren d’FGC, Ramon Borrell i el director de Projectes d’FGC, Pere Calvet, explicaran avui en roda de premsa el seguiment que ha fet FGC de les obres de la línia d’Alta Velocitat, que s’estan duent a terme a L’Hospitalet de Llobregat.

Incident Cremallera de Montserrat

Montserrat, 30 d'octubre de 2007

Simulacre d’evacuació al cremallera de Vall de Núria

Vall de Núria, 24 d'octubre de 2007

Vall de Núria comprovarà demà dijous, 25 d’octubre de 2007, el funcionament del Pla d’Emergència del cremallera a través d’un simulacre d’accident.

Interromput el servei de tren entre les estacions de L’Hospitalet i Pl. Espanya

Barcelona, 20 d'octubre de 2007

A causa dels problemes produïts per les obres de la línia d’alta velocitat, el servei de tren d’FGC entre les estacions de L’Hospitalet i de Pl. Espanya, de la línia Llobregat-Anoia, està interromput des del dissabte 19 d’octubre a les 09,45h.

Els trens d’FGC mostraran als clients l’energia que consumeixen i recuperen en c

Barcelona, 19 d'octubre de 2007

A partir del proper dilluns 22 d’octubre i fins al final del servei del divendres 26, alguns combois de les Línies Metropolitanes d’FGC mostraran als clients l’energia que consumeixen i recuperen mentre circulen. Aquestes unitats aniran equipades amb unes pantalles de leds que mostraran un gràfic similar a un termòmetre que anirà indicant els consums energètics del comboi.

Segona sessió del cicle de debats sobre el Tren-tram a Catalunya

Barcelona, 16 d'octubre de 2007

El Col•legi d’Enginyers Industrials de Catalunya i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya celebraran demà dimecres dia 17 d’octubre, a les 18 h. la segona sessió del cicle de debats sobre el Tren-tram a Catalunya.