FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

El Metro del Vallès i el Metro del Baix Llobregat d’FGC funcionaran tota la nit de Cap d’Any

Barcelona, 21 de desembre de 2005

Tots els serveis de trens d’àmbit urbà i suburbà d’FGC funcionaran de forma ininterrompuda durant tota la nit del 31 de desembre a l’1 de gener

La Molina celebra el 6è Gran Premi Internacional Catalunya-FIS d’esquí alpí

La Molina, 20 de desembre de 2005

L’estació d’esquí de La Molina acull el 6è Gran Premi Internacional Catalunya – FIS en memòria d’Anselm Bort i Ledesma, els propers dies 21, 22 i 23 de desembre d’enguany. Aquesta competició, que acollirà les especialitats d’Eslàlom i Gegant, tant en homes com en dames, tindrà lloc a l’estadi de Roc Blanc.

El conseller Nadal presenta les noves unitats de la línia Llobregat-Anoia i anuncia la licitació de l'últim desdoblament de via en aquesta línia

Barcelona, 1 de desembre de 2005

L'adquisició de 13 noves unitats de tren i la licitació del desdoblament de la via d'FGC entre Martorell-Enllaç i Olesa de Montserrat permetrà implantar els Metros Comarcals de l'Anoia i el Bages.

Arrenca la temporada d’esquí a La Molina

La Molina, 23 de novembre de 2005

La temporada d’hivern arriba a La Molina el proper dissabte, 26 de novembre. Les primeres nevades i la fabricació de neu artificial permetran posar en marxa sis pistes i cinc remuntadors de la zona alta de l’estació, amb un gruix de 20 a 50 centímetres de neu pols. Aquest primer dia el forfet tindrà un preu especial reduït.

Condemna de presó per falsificar un forfait de l’estació d’esquí de La Molina

La Molina, 23 de novembre de 2005

El Jutjat Penal núm. 3 de l’Audiència Provincial de Girona ha dictat sentència contra J. A. P. P. com a autor responsable d’un delicte de falsedat en document mercantil i d’una falta d’estafa a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

Arrenca la temporada d’esquí a La Molina

La Molina, 23 de novembre de 2005

La temporada d’hivern arriba a La Molina el proper dissabte, 26 de novembre. Les primeres nevades i la fabricació de neu artificial permetran posar en marxa set pistes i set remuntadors de la zona alta de l’estació, amb un gruix de 20 a 50 centímetres de neu pols. Aquest primer dia el forfet tindrà un preu especial reduït.

Les primeres nevades arriben a les estacions de Vall de Núria i La Molina

Cerdanya - Ripollès, 16 de novembre de 2005

Les dues estacions de muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC): Vall de Núria i La Molina ja estan rebent les primeres nevades, que donen a les estacions un aspecte hivernal i fan preveure un molt bon inici de temporada.

Una avaria de catenària causa retards en els trens del Metro del Vallès

Barcelona, 14 de novembre de 2005

Una avaria de catenària a l’alçada de l’estació de Sarrià de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), al voltant de les 10,20 hores d’aquest matí, ha causat retards en la circulació dels trens de la línia del Metro del Vallès.

Més de 18.000 persones han viatjat en el Ferrocarril Turístic de l’Alt Llobregat aquesta temporada

Barcelona, 11 de novembre de 2005

Ha funcionat diàriament des de l’1 de juliol al 15 de setembre i els divendres, caps de setmana i festius des d’aquesta data a l’1 de novembre

Presentació d’“El tren de l’Ensenyament”, el programa pedagògic d’FGC

Barcelona, 3 de novembre de 2005

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) presentarà el proper dilluns 7 de novembre, a l’Auditori del Palau de la Generalitat, el programa pedagògic per al foment del transport sostenible, “El Tren de l’Ensenyament”. L’acte anirà a càrrec del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, de la consellera d’Ensenyament, Marta Cid i del president d’FGC, Joan Torres.

Entrada en servei del nou telefèric entre Esparreguera i Olesa de Montserrat

Barcelona, 14 d'octubre de 2005

Avui divendres, 14 d’octubre, ha entrat en servei el nou telefèric que uneix l’estació d’FGC d’Olesa de Montserrat amb el municipi d’Esparreguera.

Visita amb motiu de l’entrada en servei del nou telefèric entre Esparreguera i Olesa de Montserrat

Barcelona, 14 d'octubre de 2005

Avui divendres, 14 d’octubre, entrarà en servei el nou telefèric que uneix l’estació d’FGC d’Olesa de Montserrat amb el municipi d’Esparreguera.

Entrada en servei del nou telefèric entre Esparreguera i Olesa de Montserrat

Barcelona, 13 d'octubre de 2005

Demà divendres, 14 d’octubre, entrarà en servei el nou telefèric que uneix l’estació d’FGC d’Olesa de Montserrat amb el municipi d’Esparreguera. És previst que a les 13,00 h, el director general de Ports i Transports de la Generalitat, Esteve Tomàs i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Joan Torres, realitzin una visita a les instal•lacions, acompanyats de la tinent d’alcalde d’Olesa de Montserrat, Magda Graells i de l’alcalde d’Esparreguera, Xavier Sitjà.

Vall de Núria tanca a partir del 17 d’octubre

Vall de Núria, 11 d'octubre de 2005

L’estació de muntanya aprofita el tancament per fer obres al cremallera i posar a punt les instal•lacions de cara a la temporada d’hivern

La Molina es posa a punt per a la temporada d’hivern

La Molina, 29 de setembre de 2005

La Molina ha realitzat durant l’estiu diversos treballs de manteniment i renovació de les instal•lacions de l’estació, amb l’objectiu de posar-la a punt per a la propera temporada d’hivern.