FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

Els consellers Rull i Vila bategen dos trens d’FGC amb noms d’escriptors

Barcelona, 22 d'abril de 2016

Una unitat de la sèrie 113 i una altra de la 114 porten els noms dels escriptors Caterina Albert i Joaquim Carbó. La iniciativa forma part del conjunt d’activitats que Ferrocarrils de la Generalitat ha preparat per celebrar amb els seus usuaris la setmana de Sant Jordi.

Territori i Sostenibilitat licita l'ampliació de l'andana de l'estació de Provença

Barcelona, 20 d'abril de 2016

La plataforma per als viatgers sentit Sarrià, molt saturada a les hores punta, passarà de tes a vuit metres en el tram més proper al vestíbul de Rosselló. Aquestes obres a Ferrocarrils de la Generalitat, amb un pressupost de 7,5 milions d’euros i una durada de dos anys, començaran al segon semestre d’enguany.

FGC i Andana Central col·laboren en la difusió del patrimoni històric i cultural ferroviari

Barcelona, 19 d'abril de 2016

Les dues entitats treballaran per organitzar exposicions, conferències, seminaris o cursets per difondre el coneixement d’FGC. FGC i Andana Central col·laboraran en diferents accions centrades en la recerca i la difusió dels temes relacionats amb la història de la xarxa de Ferrocarrils.

FGC posa en marxa una setmana dedicada a les Montserrats

Barcelona, 18 d'abril de 2016

Del 18 al 29 d’abril, totes les nenes i dones que es diuen Montserrat gaudiran, juntament amb un acompanyant, de dos bitllets d’anada i tornada per al Cremallera de Montserrat i dues entrades per a l’espai Audiovisual. Per poder aprofitar aquests avantatges serà necessari presentar el carnet del Club de les Montserrats

Els llibres són protagonistes a Ferrocarrils per Sant Jordi

Barcelona, 15 d'abril de 2016

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha preparat un any més diferents activitats per transmetre l’esperit de la Diada de Sant Jordi i per fomentar l’ús de la lectura entre els seus usuaris. Els viatgers podran gaudir d’un programa d’actes que es desenvoluparà a les estacions i als trens d’FGC i on els escriptors/es, ja siguin consagrats o amateurs, prendran el protagonisme.

Presentació de resultats 2015 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

Barcelona, 14 d'abril de 2016

Resultats de l'exercici 2015 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Les estacions del Grup FCG tanquen la temporada d’hivern amb resultats positius, tot i la meteorologia adversa

Barcelona, 12 d'abril de 2016

474.752 és la xifra total de forfets venuts durant la temporada 2015-16 a les cinc estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), resultat lleugerament superior al registrat l’edició anterior. Les estacions del Pallars Sobirà (Espot i Port Ainé) acumulen més visites que les registrades la passada edició i el Cremallera de Vall de Núria compta amb un 9,42% més de viatgers que la temporada 2014-15.

FGC i ALG signen un acord de col·laboració per impulsar projectes internacionals

Barcelona, 6 d'abril de 2016

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i ALG han signat un acord de cooperació per promoure conjuntament diferents projectes de consultoria ferroviària a nivell estatal i internacional. Aquestes iniciatives es basaran, principalment, en treballs de consultoria especialitzats en l’àmbit ferroviari, entre d’altres.

El Tren dels Llacs es posa en funcionament aquest cap de setmana

, 31 de març de 2016

Dissabte 2 d’abril entra en funcionament aquesta històrica línia ferroviària, que uneix Lleida i la Pobla de Segur. Es realitzaran circulacions de 5 cotxes, amb un total de 280 visitants per tren. Com a novetat, enguany el servei no s’interromprà en tot l’estiu.

FGC i l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès convoquen el IV concurs de tuitrelats “Un tren d’històries”

Barcelona, 30 de març de 2016

El concurs literari de tuitrelats forma part del conjunt d’iniciatives que Ferrocarrils està preparant per la setmana de Sant Jordi. El tema central del concurs serà el viatge en tren i podran ser presentats per Twitter amb l’etiqueta #FGCrelats.

Balanç positiu de Setmana Santa a les estacions de muntanya del Grup FGC

Barcelona, 29 de març de 2016

Ocupacions del 100% als hotels de Port Ainé i de Vall de Núria.La temporada s’allargarà fins al 10 d’abril.

La Molina posa el nom de Johan Cruyff a la cinta de la pista Bosquet

Barcelona, 25 de març de 2016

L’estació ret homenatge al tècnic holandès, que va morir ahir als 68 anys. FGC i la Fundació Cruyff treballen conjuntament des de fa anys per impulsar activitats esportives i de lleure per a persones amb discapacitat.

Desconvocada la vaga al cremallera de Vall de Núria

Barcelona, 22 de març de 2016

La vaga, que ha quedat desconvocada, estava prevista per als dies 25, 26 i 27 de març. L’estació de muntanya d’FGC obrirà les seves instal·lacions amb normalitat durant la Setmana Santa amb les millors condicions de neu de la temporada i gruixos d’entre 60 cm i 80 cm,

Desconvocada la vaga per Setmana Santa a les estacions d’Espot i Port Ainé

Barcelona, 20 de març de 2016

Dilluns al matí es presentarà al Departament de Treball la documentació per desconvocar oficialment la vaga prevista a les estacions del Pallars els dies 24, 25, 26 i 27 de març. Espot i Port Ainé obriran amb normalitat les seves instal•lacions durant la Setmana Santa amb les millors condicions de neu de la temporada i gruixos d’entre 85 cm i 150 cm.

Desconvocada la vaga per Setmana Santa a La Molina

Barcelona, 19 de març de 2016

Dilluns al matí es presentarà al Departament de Treball la documentació per desconvocar oficialment la vaga prevista a La Molina els dies 25, 26 i 27 de març. Les excel·lents condicions de neu permetran allargar la temporada fins al 10 d’abril.