FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

El servei fast line d'FGC es confirma com el transport més fiable per arribar al MWC

Barcelona, 5 de març de 2015

Durant els 4 dies que ha durat el Mobile World Congress, FGC ha registrat un increment de més de 143.000 viatgers convertint-se en la fast line del Congrés, arribant a registrar-se 42.200 validacions diàries més que en un dia habitual. En hora punta s’han arribat a registrar increments de fins a 5.800 viatgers. L’edició d’enguany del MWC ha suposat un increment del 13,5% de clients en relació a les dades de l’any 2014.

FGC, transport de referència per arribar al Mobile World Congress

Barcelona, 26 de febrer de 2015

Per donar resposta a l’increment de demanda generat pel congrés, Ferrocarrils ha dissenyat un operatiu especial de reforç per millorar la mobilitat dels congressistes i dels clients habituals. FGC ha demostrat a les últimes edicions del congrés ser la millor opció de transport per enllaçar els dos recintes firals de Fira de Barcelona.

FGC i l’Ajuntament de Martorell promocionen un bitllet combinat per visitar els museus de l’Enrajolada i el Vicenç Ros

Barcelona, 17 de febrer de 2015

El nou bitllet inclou el bitllet d’anada i tornada amb Ferrocarrils i l’entrada i visita guiada als dos museus.

Tres projectes d’innovació d’FGC són seleccionats pel programa europeu H2020

Barcelona, 16 de febrer de 2015

Els projectes se centren en els àmbits del transport de mercaderies, la formació virtual i els sistemes oberts de dades de mobilitat. FGC ingressarà prop d’1 milió d’euros per la seva participació en el desenvolupament d’aquests projectes.

FGC bateja un tren amb el nom de la pedagoga Carme Serrallonga

Barcelona, 31 de gener de 2015

El bateig ha coincidit amb els actes de cloenda de la celebració del 75 aniversari de la creació de l’Escola Isabel de Villena, fundada per Carme Serrallonga. Aquesta és la tercera unitat de tren de la sèrie 114 que es bateja amb el nom d’una dona.

Gastronomia, freestyle, Nit del Papu i ninots de neu en el divertit cap de setmana del World Snow Day a les estacions del Grup FGC

Barcelona, 13 de gener de 2015

El cap de setmana del 17 i 18 de gener, les estacions del Grup FGC organitzen un seguit d’activitats que barregen la gastronomia, l’esport i l’oci amb l’objectiu de promoure els esports d’hivern. Un any més les estacions de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé s’adhereixen a la iniciativa de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) per acostar la neu als infants i les seves famílies.

Balanç de Nadal de les estacions d’esquí de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé

Barcelona, 8 de gener de 2015

Les estacions de La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé han registrat 65.000 esquiadors entre el 24 de desembre i el 6 de gener.

FGC evoluciona en la revisió de les seves instal·lacions amb l'ús de drons

Barcelona, 8 de gener de 2015

Ferrocarrils utilitza aparells aeris no tripulats per fer la revisió dels cables d’alta tensió i obtenir imatges en alta resolució de les seves instal·lacions. L’ús de drons evidencia l’aposta d’FGC en l’ús de les noves tecnologies i en l’aplicació del concepte smart train.

La Molina organitza del 8 a l’11 de gener la Copa del Món IPC d’esquí alpí

Barcelona, 7 de gener de 2015

Del 8 a l’11 de gener La Molina serà un any més la seu de la Copa del Món d’esquí alpí per a persones amb discapacitat. Els millors esquiadors del món es reuniran a l’estació del Grup FGC per a disputar quatre eslàloms (SL) a l’estadi de competició de Roc Blanc.

FGC ofereix servei ininterromput la nit de Cap d'Any

Barcelona, 29 de desembre de 2014

Aquesta nit de Cap d’Any hi ha servei ininterromput a les línies S1 (Terrassa), S2 (Sabadell), L6 (Reina Elisenda), L7 (Av. Tibidabo) i L8 (Molí Nou). Fins el 7 de gener s’apliquen els horaris corresponents al període no lectiu al Metro del Vallès.

La línia L7 d’FGC estrena els nous trens de la sèrie 114

Barcelona, 20 de desembre de 2014

Avui han començat a circular les dues primeres de les cinc noves unitats de tren que donaran servei a la línia L7. Aquestes noves unitats de tren, sumades a les 19 de la sèrie 113 que van començar a circular el gener d’aquest any pel Metro del Vallès, permeten completar la renovació del parc mòbil d’FGC. Els nous trens seran batejats amb noms de dones, escollits en un procés participatiu entre les entitats i associacions dels districtes que cobreix la línia.

Modificació del servei a les línies d'FGC per les festes de Nadal

, 17 de desembre de 2014

Entre el 24 de desembre i el 7 de gener s’aplicaran els horaris corresponents al període no lectiu al Metro del Vallès. La nit de Cap d’Any hi haurà servei ininterromput a les línies S1 (Terrassa), S2 (Sabadell), L6 (Reina Elisenda), L7 (Av. Tibidabo) i L8 (Molí Nou). El 24 de desembre, vigília de Nadal, el servei de trens d’FGC finalitzarà a les 23.00 hores en totes les línies. El Cremallera, els Funiculars i l’Aeri de Montserrat també tenen un horari especial el dia 25 de desembre.

El Conseller Santi Vila participa en la campanya solidària de recollida de joguines del Grup FGC i la Fundació Pere Tarrés

Barcelona, 17 de desembre de 2014

El Grup FGC col·labora amb la campanya i habilita 7 espais per a la recollida de joguines solidària que organitza la Fundació Pere Tarrés. La recollida de material es farà del 15 al 23 de desembre a l’Espai Provença de Barcelona, a Montserrat i a les estacions d’esquí de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé.

Nevades a les estacions de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé

Barcelona, 9 de desembre de 2014

Després d’un pont de la Puríssima on van obrir totes les estacions del Grup FGC han arribat nevades que permetran la millora de les condicions. Pel Pont de la Puríssima Vallter 2000 va obrir el divendres 5 convertint-se en la primera estació catalana en obrir.

La Molina obre la Pista Llarga i posa en marxa activitats d’aventura pel Pont de la Purísssima

Barcelona, 9 de desembre de 2014

L’estació de la Cerdanya preveu obrir Pista Llarga a partir del diumenge dia 7. Del dissabte 6 al dilluns 8, La Molina posarà en funcionament activitats d’aventura.