FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

FGC i el Departament de Justícia renoven la col·laboració per a la resolució de conflictes

Barcelona, 22 de juny de 2017

El conveni té com a objectiu continuar treballant conjuntament en matèria de mediació i reparació extrajudicial de danys a les instal·lacions d’FGC per actes vandàlics comesos per menors. L’acord reafirma el compromís adquirit per Ferrocarrils quan va signar el Manifest institucional del Dia Europeu de la Mediació que tenia per lema “El compromís institucional en l’impuls de la mediació”.

Les estacions del Grup FGC proposen un estiu amb moltes activitats noves i experiències d'altura a preus familiars

Barcelona, 16 de juny de 2017

Entre les diverses novetats de La Molina destaca l’homogeneïtzació de les tarifes i les edats dels infants (fins als 16 anys), la creació del nou forfet “La Molina Non Stop” i l’ampliació del Bike Park, que es converteix en el més gran de la península ibèrica. Vall de Núria millora l’experiència dels usuaris, Vallter 2000 aposta per l’oferta gastronòmica amb els vermuts d’alçada i les estacions del Pallars Sobirà disposen de rutes que es poden fer amb plànol físic i a través d’APP.

FGC adjudica la instal·lació d’un nou sistema de megafonia a l’estació de Pl. Espanya

Barcelona, 15 de juny de 2017

El nou sistema de megafonia permetrà pal·liar els efectes derivats de les característiques arquitectòniques de l’estació. La megafonia és un dels principals sistemes d’informació en temps real a les instal·lacions de Ferrocarrils.

FGC i Correos instal·len la primera màquina de recollida de paquets CityPaq a l’estació de Balaguer

Balaguer, 13 de juny de 2017

Aquesta màquina és la primera que entra en servei a la línia Lleida-La Pobla i suposa un valor afegit per l’usuari. La instal·lació d’aquests terminals certifica la clara aposta d’FGC per estendre el concepte “smart” a tota la seva gestió ferroviària, posada al servei de l’usuari.

Tall de servei a la línia R6 per obres de millora

Barcelona, 12 de juny de 2017

El cap de setmana del 17 i 18 de juny quedarà interromput el servei de trens entre les estacions Sant Esteve Sesrovires i Igualada de la línia Llobregat-Anoia. FGC oferirà diferents serveis d’autobusos substitutoris per garantir la mobilitat dels viatgers.

FGC trasllada el Funicular de Gelida als tallers de Rubí per iniciar la rehabilitació

Gelida, 9 de juny de 2017

Aquest matí s’ha retirat la unitat de funicular per iniciar la seva rehabilitació. Amb una inversió d’1,5 milions d’euros, l’objectiu és renovar el funicular respectant-se el disseny històric.

FGC promou l'enllaç de la línia Lleida-La Pobla amb l'AVE

Barcelona, 9 de juny de 2017

La campanya afavoreix l’ús del tren per enllaçar els Pirineus amb les ciutats de Barcelona i Madrid. La línia d’FGC permet enllaçar La Pobla amb Barcelona en 3 hores i La Pobla amb Madrid en 4 hores.

El conseller Rull inaugura el Montserrat Classic Express d’FGC, l’únic tren restaurant turístic de Catalunya

Sant Boi de Llobregat, 3 de juny de 2017

El tren està format por quatre cotxes restaurats de finals del segle XIX, amb taules i una barra de servei de bar. Els usuaris poden degustar gastronomia local amb vins i caves catalans durant el trajecte de Sant Boi de Llobregat a Montserrat.

FGC prepara un seguit d’actes populars al territori per celebrar el 75è aniversari de La Molina

La Molina, 2 de juny de 2017

El 28 de febrer de 2018 farà 75 anys de la inauguració a La Molina del primer teleesquí comercial de l’estat espanyol. Les inversions previstes el 2017 a l’estació superen els 3 milions d’euros.

FGC i la Fundació Pere Tarrés col·laboren en la millora de l’Alberg Les Estades (Rialp- Pallars Sobirà) i el seu entorn

Rialp, 31 de maig de 2017

S’instal·larà un ascensor que comportarà una major confortabilitat als clients i permetrà l’accessibilitat als allotjaments a les persones amb mobilitat reduïda. L’alberg permet els seus visitants gaudir de l’entorn natural i realitzar diferents activitats educatives, esportives i de lleure.

FGC augmenta un 36% les inversions previstes a les estacions de muntanya del Pallars

Rialp, 29 de maig de 2017

Les inversions previstes el 2017 a Espot i Port Ainé superen els 2 milions d’euros. La Comissió Assessora del Pallars ha fet balanç de la temporada d’hivern i ha analitzat els objectius estratègics de cara als propers mesos d’estiu.

La Molina inicia la temporada d'estiu amb preus adaptats més competitius

Barcelona, 26 de maig de 2017

Dissabte 3 de juny l’estació de la Cerdanya començarà la temporada d’estiu amb l’Opening day All For One, dirigit als bikers. Entre les diverses novetats destaca l’ampliació del Bike Park amb dos circuits, l’homogeneïtzació de les tarifes i les edats dels infants (fins als 16 anys), així com també el nou forfet “La Molina Non Stop".

FGC licita obres de renovació de via als túnels de la línia Lleida-la Pobla

Barcelona, 25 de maig de 2017

FGC suma als treballs del túnel 3 les obres de millora als túnels 6,10, 11 i 12 de la línia entre Vilanova de la Sal i Àger. Es renovaran prop de 3.000 metres amb un termini d’execució de 7 mesos.

La Generalitat licita la compra de 15 nous trens per a la línia Barcelona-Vallès

Barcelona, 25 de maig de 2017

L’augment de la flota d’unitats permetrà multiplicar per dos la freqüència de pas, passant d’un servei cada 10 minuts en hora punta a un tren cada 5 minuts a Sabadell i Terrassa. L’adquisició dels combois absorbirà la demanda creixent un cop finalitzats els perllongaments de Terrassa i Sabadell.

FGC incorpora nous agafadors a les unitats 113 i 114 per millorar el confort dels viatgers

Barcelona, 22 de maig de 2017

Aquesta millora permet una distribució més equilibrada dels viatgers en tota la superfície del tren millorant el confort i el desplaçament pel seu interior. S’han instal·lat 402 agafadors nous distribuïts en 24 unitats de tren de la sèrie 113 i la sèrie 114.