FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

FGC i l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès convoquen el III Concurs de Nanorelats “Un tren d’històries”

Barcelona, 23 de març de 2015

El concurs de nanorelats Un tren d’històries explicarà les vivències basades en els viatges amb Ferrocarrils i podran ser presentats per Twitter i Facebook, a través dels comptes corporatius d’FGC. Aquesta és la tercera edició del concurs de nanorelats que celebren conjuntament FGC i L’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

FGC celebra amb els viatgers el Dia Internacional de la Narració Oral

Barcelona, 18 de març de 2015

Un grup de narradors d’Anin (Associació de Narradores i Narradors) explicaran microcontes als viatgers de Ferrocarrils dins dels trens i al vestíbul del carrer Bergara de l’estació de Pl. Catalunya.

FGC col·laborarà en la difusió de les campanyes solidàries de la Fundació Pere Tarrés

Barcelona, 17 de març de 2015

L’acord estableix la cessió de diversos espais dels trens i estacions amb l’objectiu d’ajudar a la Fundació Pere Tarrés en la promoció de les seves iniciatives solidàries, centrades en el lleure i l’acció social.

FGC, l'Ajuntament de Terrassa i el mNACTEC potencien les visites als espais culturals de la ciutat

Barcelona, 17 de març de 2015

A partir del dia 20 de març els usuaris d’FGC podran adquirir bitllets combinats per viatjar amb Ferrocarrils i visitar la Seu d’Ègara, les cases modernistes Masia Freixa i la Casa Alegre de Sagrera, i els museus Castell-Cartoixa de Vallparadís o el mNACTEC.

FGC assoleix el millor índex de cobertura de la seva història i arriba al 93,18% l'any 2014

Barcelona, 11 de març de 2015

El nombre de viatgers ha augmentat respecte el 2013 un 2,28%, sent el millor any de la història al Metro del Vallès, que arriba a superar els 31 milions de viatgers. En el cas d’FGC Turisme i Muntanya, l’índex de cobertura assolit l’any 2014 ha arribat al 102,48%. Els nivells de valoració dels clients continuen a l’alça i s’intensifica l’acció internacional amb col·laboracions amb diferents països.

El conseller Vila visita el nou Centre de Documentació i Exposició Albert Vilalta d'FGC

Barcelona, 11 de març de 2015

El recentment estrenat centre de documentació vol ser un referent de la conservació i l’estudi de la documentació històrica ferroviària.

El servei fast line d'FGC es confirma com el transport més fiable per arribar al MWC

Barcelona, 5 de març de 2015

Durant els 4 dies que ha durat el Mobile World Congress, FGC ha registrat un increment de més de 143.000 viatgers convertint-se en la fast line del Congrés, arribant a registrar-se 42.200 validacions diàries més que en un dia habitual. En hora punta s’han arribat a registrar increments de fins a 5.800 viatgers. L’edició d’enguany del MWC ha suposat un increment del 13,5% de clients en relació a les dades de l’any 2014.

FGC, transport de referència per arribar al Mobile World Congress

Barcelona, 26 de febrer de 2015

Per donar resposta a l’increment de demanda generat pel congrés, Ferrocarrils ha dissenyat un operatiu especial de reforç per millorar la mobilitat dels congressistes i dels clients habituals. FGC ha demostrat a les últimes edicions del congrés ser la millor opció de transport per enllaçar els dos recintes firals de Fira de Barcelona.

FGC i l’Ajuntament de Martorell promocionen un bitllet combinat per visitar els museus de l’Enrajolada i el Vicenç Ros

Barcelona, 17 de febrer de 2015

El nou bitllet inclou el bitllet d’anada i tornada amb Ferrocarrils i l’entrada i visita guiada als dos museus.

Tres projectes d’innovació d’FGC són seleccionats pel programa europeu H2020

Barcelona, 16 de febrer de 2015

Els projectes se centren en els àmbits del transport de mercaderies, la formació virtual i els sistemes oberts de dades de mobilitat. FGC ingressarà prop d’1 milió d’euros per la seva participació en el desenvolupament d’aquests projectes.

FGC bateja un tren amb el nom de la pedagoga Carme Serrallonga

Barcelona, 31 de gener de 2015

El bateig ha coincidit amb els actes de cloenda de la celebració del 75 aniversari de la creació de l’Escola Isabel de Villena, fundada per Carme Serrallonga. Aquesta és la tercera unitat de tren de la sèrie 114 que es bateja amb el nom d’una dona.

Gastronomia, freestyle, Nit del Papu i ninots de neu en el divertit cap de setmana del World Snow Day a les estacions del Grup FGC

Barcelona, 13 de gener de 2015

El cap de setmana del 17 i 18 de gener, les estacions del Grup FGC organitzen un seguit d’activitats que barregen la gastronomia, l’esport i l’oci amb l’objectiu de promoure els esports d’hivern. Un any més les estacions de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé s’adhereixen a la iniciativa de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) per acostar la neu als infants i les seves famílies.

Balanç de Nadal de les estacions d’esquí de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé

Barcelona, 8 de gener de 2015

Les estacions de La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé han registrat 65.000 esquiadors entre el 24 de desembre i el 6 de gener.

FGC evoluciona en la revisió de les seves instal·lacions amb l'ús de drons

Barcelona, 8 de gener de 2015

Ferrocarrils utilitza aparells aeris no tripulats per fer la revisió dels cables d’alta tensió i obtenir imatges en alta resolució de les seves instal·lacions. L’ús de drons evidencia l’aposta d’FGC en l’ús de les noves tecnologies i en l’aplicació del concepte smart train.

La Molina organitza del 8 a l’11 de gener la Copa del Món IPC d’esquí alpí

Barcelona, 7 de gener de 2015

Del 8 a l’11 de gener La Molina serà un any més la seu de la Copa del Món d’esquí alpí per a persones amb discapacitat. Els millors esquiadors del món es reuniran a l’estació del Grup FGC per a disputar quatre eslàloms (SL) a l’estadi de competició de Roc Blanc.