FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

La campanya "Endolla't a Ferrocarrils" arriba a la línia Barcelona-Vallès

Barcelona, 25 d'abril de 2015

Ferrocarrils estén l’ús d’endolls a l’interior dels trens a la línia Barcelona-Vallès per carregar qualsevol aparell electrònic durant el trajecte. L’energia utilitzada per la càrrega prové directament d’energia que es recupera de la circulació dels trens. La campanya “Endolla’t a Ferrocarrils” s’emmarca dins de l’estratègia d’FGC de promoure el concepte d’Smart Train.

Vila i Mascarell bategen trens d'FGC amb noms d'escriptors proposats pels clients

Barcelona, 22 d'abril de 2015

Cinc trens de la sèrie 113 d’FGC porten a partir d’avui els noms de Maria Aurèlia Campmany, Josep Mª Espinàs, Mercè Rodoreda, Montserrat Roig i Màrius Torres.

Setmana d’avantatges per a les Montserrats

Barcelona, 21 d'abril de 2015

Del 20 al 30 d’abril, el Grup FGC ret homenatge a les Montserrats, que podran disposar de bitllets gratuïts per al Cremallera, els Funiculars de Montserrat i per al Cremallera de Vall de Núria, entre d’altres. Per a poder gaudir d’aquests avantatges serà necessari presentar el carnet del Club de les Montserrats.

Els escriptors són protagonistes a Ferrocarrils per Sant Jordi

Barcelona, 21 d'abril de 2015

Amb el nom genèric de “Paraules entre vies”, Ferrocarrils ha preparat diferents actes amb motiu de la Diada de Sant Jordi on els escriptors i escriptores en són protagonistes.

FGC i l’Obra Social “la Caixa” personalitzen l’estació d’Av. Tibidabo i creen un nou bitllet combinat per visitar CosmoCaixa

Barcelona, 17 d'abril de 2015

L’estació de l’L7 d’FGC es personalitza amb elements característics del CosmoCaixa, com el popular Bosc Inundat i el planetari 3D. A les andanes i vestíbul de Pl. Catalunya (entrada Bergara) de la mateixa L7 es convertiran en un tast del Museu de la Ciència de l’Obra Social ”la Caixa” amb la instal•lació de diversos elements del museu. Amb el bitllet combinat, els visitants del museu podran accedir des de l’estació de Pl. Catalunya fins a la d’Av. Tibidabo en nou minuts utilitzant la línia L7 d’FGC.

"Turistren" reforça l’oferta lúdica i turística d’FGC

Barcelona, 15 d'abril de 2015

La nova marca Turistren potencia l’oferta de lleure associada a la xarxa de Ferrocarrils i dóna a conèixer les diferents possibilitats turístiques que ofereix el viatge amb tren. Els bitllets combinats d’FGC apropen a l’usuari una variada oferta de possibilitats per visitar museus, espais arquitectònics d’un gran valor històric i espais de lleure. La campanya de comunicació està protagonitzada per empleats d’FGC difondrà la iniciativa a les instal·lacions de Ferrocarrils.

Afectacions al servei d'FGC entre Terrassa Rambla i les Fonts el cap de setmana vinent

Barcelona, 15 d'abril de 2015

Les obres de perllongament de Metro del Vallès a Terrassa comportaran el tall del servei i la implantació d’un autobús substitutori.

Balanç de la temporada 2014-2015 a les estacions d’esquí del Grup FGC: Un total de 492.889 esquiadors

Barcelona, 15 d'abril de 2015

Les estacions de Espot i Port Ainé han registrat xifres superiors a les obtingudes l’any anterior. Gràcies a les últimes nevades, les pistes d’esquí de La Molina, Vallter 2000, Espot i Port Ainé han obert més dies dels previstos inicialment. Vall de Núria per la seva banda ha ofert el servei del Parc Lúdic.

Augmenta l’ocupació dels Trens Turístics del Grup FGC respecte l’any anterior

Barcelona, 14 d'abril de 2015

Les xifres registrades durant aquesta Setmana Santa són superiors a les obtingudes durant el mateix període de l’any anterior. L’increment més destacat l’ha experimentat el Cremallera de Vall de Núria, amb un creixement de visitants del 36,47%.

FGC instal·la desfibril·ladors en diferents punts de la seva xarxa

Barcelona, 10 d'abril de 2015

Les estacions de Ferrocarrils de Pl. Catalunya i Pl. Espanya ja disposen de desfibril·ladors per poder atendre qualsevol persona per una aturada cardíaca. Els agents d’estacions d’FGC han rebut formació específica per tal de poder utilitzar correctament els nous dispositius.

FGC obre un procés participatiu entre els usuaris per batejar trens amb noms d’escriptors i escriptores

Barcelona, 9 d'abril de 2015

Coincidint amb la Setmana de Sant Jordi, Ferrocarrils batejarà el proper dia 22 d’abril nous trens de la sèrie 113 amb les opcions guanyadores d’un procés de votació popular entre els usuaris.

El Tren dels Llacs es posa en funcionament aquest cap de setmana

Barcelona, 1 d'abril de 2015

Dissabte 4 d’abril entra en funcionament aquesta històrica línia ferroviària, que uneix Lleida i la Pobla de Segur. Enguany, es realitzaran circulacions amb 5 cotxes, és a dir, un més que la temporada anterior. Amb aquest increment, l’oferta passarà de 224 a 280 visitants per tren.

Projecte pilot per instal·lar punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a cinc estacions d’FGC

Barcelona, 29 de març de 2015

Els aparcaments de les parades de Sant Cugat del Vallès, Sant Quirze del Vallès, Igualada, Martorell i Volpelleres disposaran a partir d’aquest estiu de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. El projecte parteix de la iniciativa EV-Friendly, de l’Associació Volt-Tour, i compta, a més, amb la col·laboració del Clúster d’Eficiència Energètica, el clúster Railgrup, i les empreses Simon, ImesAPI i Empark.

El Tren del Ciment es posa en marxa aquest cap de setmana

Barcelona, 27 de març de 2015

El Ferrocarril Turístic de l’Alt Llobregat, propietat d’FGC, va celebrar l’any passat el seu 100è aniversari. El trajecte, que dura 20 minuts, el realitza una locomotra amb quatre cotxes que tenen capacitat per a 25 viatgers cadascun.

FGC i l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès convoquen el III Concurs de Nanorelats “Un tren d’històries”

Barcelona, 23 de març de 2015

El concurs de nanorelats Un tren d’històries explicarà les vivències basades en els viatges amb Ferrocarrils i podran ser presentats per Twitter i Facebook, a través dels comptes corporatius d’FGC. Aquesta és la tercera edició del concurs de nanorelats que celebren conjuntament FGC i L’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.