FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

FGC instal·la caixers automàtics a les estacions de les línies metropolitanes

Barcelona, 1 de març de 2017

Ferrocarrils oferirà als usuaris aquest servei bancari de la mà de Cardtronics de forma gradual a les seves estacions. La iniciativa s’emmarca dins la constant dinamització de l’activitat comercial d’FGC, buscant noves ofertes comercials que aportin valor afegit als viatgers, i reflectida en el web impuls.fgc.cat.

El Grup FGC renova el conveni amb la RFEDI i la promoció de l’esquí

Barcelona, 1 de març de 2017

Ambdues entitats mostren de nou el seu compromís de col·laborar activament per promocionar i difondre l’esquí.

Fins a les 19.00 hores, FGC ha transportat un 22,9% de viatgers més que l’anterior edició del Mobile World Congress

Barcelona, 27 de febrer de 2017

39.084 persones han escollit FGC per desplaçar-se entre les estacions de Pl. Espanya i Europa|Fira en el primer dia del congrés. Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya reforça el servei durant els dies que duri el Congrés, doblant la capacitat dels trens.

FGC inicia les obres de renovació de via al túnel de Coll de Porte de la línia Lleida-la Pobla

Lleida, 27 de febrer de 2017

El túnel 3 està situat entre les entre estacions de Sant Llorenç de Montgai i Vilanova de la Sal de la línia Lleida-la Pobla de Segur. Amb una longitud de 3.495 metres, és el túnel més llarg de la línia.

FGC transporta 18.463 viatgers fins a les 12 del matí el primer dia del Mobile World Congress

Barcelona, 27 de febrer de 2017

Aquesta xifra representa un 219% més que en un dia laborable fent el mateix trajecte. Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya està reforçant el servei durant els dies que duri el Congrés, doblant la capacitat dels trens.

FGC aposta per la mobilitat sostenible del seu personal amb vehicles elèctrics i híbrids

Barcelona, 22 de febrer de 2017

Actualment FGC compta amb dos vehicles elèctrics i un d’híbrid. La companyia ha dotat de punts de recàrrega elèctrica les seves seus a Barcelona, Rubí i Martorell. A disposició dels usuaris s’han instal·lat punts de recàrrega a les estacions de Martorell Enllaç, Sant Cugat, Sant Quirze i Volpelleres.

FGC reforça el seu servei durant el Mobile World Congress

Barcelona, 20 de febrer de 2017

Ferrocarrils incrementa les circulacions de trens i dobla la capacitat dels combois per absorbir la demana generada pel congrés de mòbils. S’han establert plans de contingència a les estacions coordinats amb Mossos d’Esquadra, GSMA i Fira Barcelona per fer front a les diverses incidències de mobilitat que puguin sorgir. FGC tornarà a ser el transport de referència per arribar al congrés i per enllaçar els dos recintes firals de Fira Barcelona.

FGC millora els accessos de l’estació de Sabadell Plaça Major

Sabadell, 10 de febrer de 2017

L’estació ha passat de tenir tres a cinc validadores de sortida per garantir una circulació d’usuaris més fluïda i eficient. Aquesta ampliació forma part d’un conjunt de millores previstes per l’estació de Sabadell Plaça Major.

Presentació de resultats 2016

Barcelona, 9 de febrer de 2017

Document amb el resum de les dades més rellevants de l'any 2016 a FGC: nombre de passatgers, índexs de satisfacció del client, estat de les estacions de muntanya d’FGC i dades de transport de mercaderies, entre d'altres.

FGC i Ajuntament de Sant Cugat acorden instal·lar un nou ascensor a l’estació de La Floresta

La Floresta, 7 de febrer de 2017

El nou ascensor se situarà al costat de l’edifici de l’estació a l’andana sentit Barcelona. Aquesta modificació millora l’accessibilitat de La Floresta tot i ja estar adaptada a les persones amb mobilitat reduïda

FGC presenta la locomotora de vapor centenària Monistrol i el cotxe saló d'autoritats de l'antic Cremallera

Barcelona, 6 de febrer de 2017

El conjunt s’obre al públic un cop finalitzat el procés de restauració. L’exposició de la locomotora i el cotxe saló s’afegirà a la col·lecció ja existent sobre el cremallera a l’estació de Monistrol Vila.

FGC crea un web per dinamitzar l'activitat dels seus espais

Barcelona, 31 de gener de 2017

El projecte Impuls FGC permet consultar de manera ràpida i senzilla les característiques de les instal·lacions d’FGC. L’objectiu és incrementar el potencial dels actius i fomentar l’emprenedoria, així com els entorns amables i atractius per als usuaris de la xarxa.

FGC i la Plataforma per la Llengua incentiven a practicar el català al Tren de la llengua

Barcelona, 26 de gener de 2017

Aquesta iniciativa crearà parelles lingüístiques en què un aprenent i un ensenyant practicaran el català durant el trajecte amb tren. FGC ja va impulsar una iniciativa similar per aprofitar el temps de viatge practicant la conversa en anglès en grups reduïts de participants i una atenció personalitzada amb professors nadius.

TOPRail, liderat per FGC, estrena un nou web centrat en el potencial dels trens turístics

Barcelona, 23 de gener de 2017

L’espai permet accedir a informació detallada sobre els trens turístics de diferents operadors internacionals. TOPRail i FGC treballen per donar valor al factor lúdic i a les possibilitats turístiques del ferrocarril. El grup de treball està presidit pel representant d’FGC, el Dr. Carles Casas Esplugas.

FGC, ONCE i la seva Fundació col·laboren a favor de l’accessibilitat de totes les persones

Barcelona, 17 de gener de 2017

Les entitats s’han unit per promoure l’accés a qualsevol espai, la pràctica esportiva i el turisme per persones amb mobilitat reduïda. FGC es compromet a fomentar l’ocupació i la integració en tots els seus àmbits de treball.