FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

Rull: "L'arribada del tren a les Planes és l'exemple d'una història d'èxit"

Barcelona, 28 de novembre de 2016

El conseller de Territori i Sostenibilitat ha presidit l’acte central del centenari de l’arribada del tren a les Planes. A l’estació s’ha batejat una unitat amb el nom de l’enginyer Carles Emili Montañés, impulsor de la connexió de Barcelona amb el Vallès.

L'ONCE dedica un cupó al centenari de l'arribada del tren a Les Planes

Barcelona, 22 de novembre de 2016

Més de cinc milions de cupons portaran la imatge de la centenària estació de Ferrocarrils. FGC també ha batejat un tren amb el nom de l’expert en transport ferroviari Lluís Bruguera.

L'exposició del centenari del tren a Les Planes arriba a la Casa Orlandai i al Centre Cívic L'Elèctric

Barcelona, 21 de novembre de 2016

L’exposició gràfica recorre els 100 anys d’història de la línia Pl. Catalunya-Les Planes. L’acte central de la commemoració del centenari serà el 28 de novembre a l’estació de Les Planes.

Els trens turístics d'FGC tanquen el 2016 amb més de 28.000 passatgers

Barcelona, 17 de novembre de 2016

El Tren dels Llacs supera el balanç del 2015 (98,89%) i tanca el 2016 amb un índex d’ocupació del 99,08%. El Tren del Ciment ha tancat la temporada aquest cap de setmana amb 21.208 visitants, 540 passatgers més que al 2015.

FGC participa en l’Smart City Expo amb la 4a edició de l’Smart Train Day

Barcelona, 17 de novembre de 2016

Els equips participants en el concurs d’aplicacions mòbils FGCHackapp han mostrat els prototips en els què estan treballant. L’aplicació per a mòbils d’FGC també ha presentat novetats al fer-se totalment accessible a les persones amb discapacitats visuals.

Tall de servei entre Masquefa i Igualada per obres de millora a l'estació de Piera

Barcelona, 14 de novembre de 2016

Els caps de setmana del 19 i 20 i del 26 i 27 de novembre quedarà interromput el servei de trens entre les estacions de Masquefa i Igualada de la línia Llobregat-Anoia. FGC oferirà un servei d’autobús substitutori per garantir la mobilitat dels viatgers.

Nous bitllets combinats per visitar Catalunya en Miniatura amb FGC

Barcelona, 11 de novembre de 2016

Les noves opcions inclouen poder visitar, a més del recinte de maquetes, el Bosc Animat i realitzar activitats escolars. Els bitllets inclouen el viatge amb Ferrocarrils, el desplaçament amb autobús Soler i Sauret fins al parc i l’entrada al recinte.

FGC acull una nova trobada de l'International Suburban Rail Benchmarking Group

Barcelona, 10 de novembre de 2016

L’ISBeRG agrupa una quinzena d’operadors ferroviaris d’arreu del món seleccionats especialment per l’Imperial College de Londres. L’Imperial College mesura i compara les prestacions, el servei, la gestió i el rendiment d’aquests operadors per trobar sinèrgies i la millora continuada.

Torna el taller d'FGC per superar la por a viatjar per sota terra

Barcelona, 9 de novembre de 2016

El taller teoricopràctic Sota Terra ofereix classes per controlar la fòbia a viatjar amb tren i en espais tancats i inclou un viatge en tren per posar en pràctica els coneixements adquirits. Els usuaris interessats poden omplir el formulari d'inscripció a través del web de Ferrocarrils.

FGC Turisme i Muntanya arrenca la nova temporada d’hivern amb noves tarifes per apropar la neu a tothom

Barcelona, 8 de novembre de 2016

La Molina adapta els seus preus per convertir-se en un destí més competitiu i redueix a la meitat la varietat de tarifes. A més, amplia les franges d’edat júnior i infantil. La resta d’estacions del Grup FGC ofereixen forfets de temporada amb preus més reduïts i unifiquen àrees geogràfiques.

Turistren descobreix els secrets del Tren de Sarrià amb visites guiades

Barcelona, 8 de novembre de 2016

FGC i Cultruta oferiran recorreguts per descobrir la història del que va ser el primer metro del continent europeu. Les rutes es faran els dies 19 i 20 de novembre i 18 de desembre i combinen itineraris per espais públics i privats.

FGC promou l'ús del transport públic per visitar el Rec.014 d'Igualada

Barcelona, 7 de novembre de 2016

Els visitants que arribin al festival amb tren rebran un refresc de regal i una entrada gratuïta al Museu de la Pell d’Igualada. L’accés amb tren millora les condicions ambientals i promou estils de vida més saludables.

El director general d’FGC presideix la 93a Assemblea de la Divisió de Metros de la UITP

Barcelona, 4 de novembre de 2016

La trobada estudia la influència de la celebració dels Jocs Olímpics en els transports públics a Rio de Janeiro. Pere Calvet és vicepresident mundial de la mateixa associació des de setembre del 2013.

FGC modifica el servei de l'L7 per obres aquest cap de setmana

Barcelona, 3 de novembre de 2016

Els dies 5 i 6 de novembre el servei de la línia L7 (Av. Tibidabo) quedarà interromput entre les estacions de Pl. Catalunya i Gràcia. FGC oferirà un servei de trens llançadora entre les estacions de Gràcia i Av. Tibidabo.

FGC, l'Ajuntament de Sant Boi i l'AMB fomenten la intermodalitat tren-bicicleta

Barcelona, 2 de novembre de 2016

El projecte europeu BiTiBi oferirà una flota de bicicletes i un aparcament al costat de l’estació de Sant Boi. L’acord vol potenciar els desplaçaments multimodals amb tren i bicicleta i facilitar el transport sostenible.