FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

Modificació del servei a la línia Barcelona-Vallès del 29 d'agost al 30 de setembre

Barcelona, 26 d'agost de 2016

La línia L6 només circularà en hora punta i entre les estacions de Pl. Catalunya i Sarrià fins al dia 12 de setembre. Els trens de les línies S5 i S55 tornaran a circular aturant-se a totes les estacions excepte en hora punta i en horari no lectiu.

Vall de Núria acull l’espectacle ‘Iter Luminis’ de la cantant Lídia Pujol

Vall de Núria, 24 d'agost de 2016

La cantant catalana oferirà el muntatge el proper dissabte 27 d’agost a les 15.30h de la tarda. ‘Iter Luminis’ és una gira per monestirs de Catalunya que pretén unir història i música.

El Tren de l’Ensenyament consolida el seu creixement durant el curs 2015-2016

Barcelona, 22 d'agost de 2016

Les reserves s’han incrementat en un 35% durant les últimes dues temporades. L’itinerari per conèixer els secrets del Cremallera de Montserrat és l’activitat que guanya més reserves respecte el curs anterior.

L’Agència Catalana de Turisme certifica les estacions de muntanya d’FGC com a Equipament Turístic Familiar

Barcelona, 19 d'agost de 2016

El distintiu s’atorga als territoris i instal·lacions que són especialment sensibles a la demanda familiar. Les estacions de muntanya ofereixen uns serveis adaptats a les necessitats de les famílies amb nens.

FGC instal·la un desfibril·lador a l’estació de Balaguer

Balaguer, 17 d'agost de 2016

És la primera estació de la línia Lleida-la Pobla que compta amb aquest tipus d’aparell per atendre aturades cardíaques. Els agents d’estacions d’FGC han rebut formació específica per tal de poder utilitzar correctament els nous dispositius.

Es reprèn el servei de trens entre les estacions de Pl. Catalunya i Baixador de Vallvidrera

Barcelona, 16 d'agost de 2016

Les línies S1 i S2 tornen a circular des de i fins a l’estació de Pl. Catalunya després del tall de servei del cap de setmana. El Funicular de Vallvidrera reprèn el servei el dia 19 d’agost un cop finalitzat el període de revisió.

Tall de servei entre Pl. Catalunya i Baixador de Vallvidrera del 13 al 16 d’agost

Barcelona, 10 d'agost de 2016

Les línies S1 i S2 no circularan entre les estacions de Pl. Catalunya i Baixador de Vallvidrera A partir de les 00.00 hores, els trens circularan des de i fins a l’estació de Sant Cugat

Modificació del servei a la línia Barcelona-Vallès de l’1 al 28 d’agost

Barcelona, 29 de juliol de 2016

Durant aquest període se suprimeix la circulació de trens de la línia L6, S5 i S55. Dels dies 13 al 16 d’agost no hi haurà circulació de trens entre les estacions de Pl. Catalunya i Baixador de Vallvidrera.

FGC incrementa un 50,7% els viatgers a Terrassa el primer any de servei de les noves estacions

Terrassa, 28 de juliol de 2016

El perllongament de Terrassa augmenta en 1.835.097 els viatgers del Metro del Vallès l’últim any. Terrassa Rambla és l’estació amb més afluència de les quatre del municipi.

El Tren dels Llacs torna aquest dissabte amb els nous trens panoràmics

Barcelona, 27 de juliol de 2016

Aquest dissabte es reprèn el Tren dels Llacs, que deixava de prestar servei en aquesta època per les altes temperatures . Els nous cotxes panoràmics de la línia Lleida-la Pobla faran el recorregut amb totes les comoditats

FGC bateja una de les renovades unitats 213 amb el nom del compositor Joan Cererols

Martorell, 27 de juliol de 2016

La renovació de les unitats 213 de la línia Llobregat-Anoia implica canvi de tapisseria, modificació de l’enllumenat interior, remodelació dels lavabos i nous vinils . Joan Cererols, monjo benedictí nascut a Martorell, es considera el compositor més apreciat conegut de l’escola de Montserrat.

FGC recupera la locomotora de vapor centenària Monistrol

Monistrol de Montserrat, 26 de juliol de 2016

També ha adquirit el cotxe saló destinat a les visites d’autoritats de l’antic Cremallera de Montserrat. L’exposició de la locomotora i el cotxe saló s’afegirà a la col·lecció ja existent sobre el cremallera de l’estació Monistrol-Vila

Modificació específica del servei a la línia Barcelona-Vallès del 25 al 29 de juliol

Barcelona, 22 de juliol de 2016

La línia L6 només circularà en hora punta i entre les estacions de Pl. Catalunya i Sarrià. Els trens de les línies S1, S2, S5 i S55 s’aturaran a totes les estacions excepte en hora punta.

Finalitzat el primer servei multimodal de transport de carn cap al nord d'Europa

Barcelona, 20 de juliol de 2016

El grup de treball de mercaderies de Railgrup, Tomàs Expediciones S.A., Innovacc, el Consell General de Cambres, FGC i la Generalitat impulsen una prova pilot de transport multimodal de productes càrnics. El transport, des de Riudellots de la Selva fins a Dresde (Alemanya), ha finalitzat.

Modificació del servei a la línia Barcelona-Vallès per les millores a l’estació de Sarrià

Barcelona, 14 de juliol de 2016

Del 25 de juliol al 30 de setembre hi haurà alteracions a les línies S1, S2, S5, S55 i L6 amb motiu de les obres d’adaptació a les persones amb mobilitat reduïda de l’estació de Sarrià i d’altres actuacions de millora de la infraestructura. Entre el 13 i el 16 d’agost el servei de trens entre les estacions de Plaça Catalunya i Baixador de Vallvidrera quedarà interromput i es donarà servei substitutori per carretera.