FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Notes de Premsa

President Puigdemont: "El perllongament d'FGC a Sabadell és un compromís insubornable amb el transport públic i la mobilitat sostenible"

Barcelona, 20 de juliol de 2017

El cap de l’Executiu ha presidit, acompanyat del conseller Rull, la posada en servei de l’últim tram del perllongament, una obra de 3,7 quilòmetres de doble via i tres estacions. Puigdemont ha remarcat que, en els darrers dos anys, “la Generalitat ha invertit 3.800 milions d’euros en transport públic per millorar la qualitat de vida de les persones”.

Viatge i vistes espectaculars amb el Tren dels Llacs Panoràmic

Lleida, 19 de juliol de 2017

Gràcies als vidres panoràmics, els viatgers poden gaudir d’unes vistes extraordinàries amb la màxima comoditat i confort. El Tren dels Llacs Panoràmic circularà al juliol, els dies 22 i 29, i a l’agost, el 5 i el 12.

Els menuts viatgen gratis a l’agost en el Cremallera de Montserrat

Montserrat, 17 de juliol de 2017

A tan sols 1 hora de Barcelona, la muntanya de Montserrat és sinònim de natura, cultura i tradició. En només 15 minuts, el Cremallera de Montserrat transporta els visitants al centre del recinte del Santuari.

FGC canvia el nom i dota d'identitat pròpia a quatre línies de tren

Barcelona, 14 de juliol de 2017

A partir del 20 de juliol els usuaris podran viatjar en els trens de les noves línies S3 Can Ros, S6 U. Autònoma, S7 Rubí i S9 Quatre Camins. Aquests canvis eviten la duplicitat en les nomenclatures actuals i milloren la comprensió general de la xarxa de Ferrocarrils.

Cargometro renova l'acord de transport de mercaderies amb SEAT

Barcelona, 10 de juliol de 2017

Les dues empreses prorroguen l’acord fins l’any 2025. Aquest servei ferroviari entre Martorell i Zona Franca allibera de la xarxa viària 32.000 vehicles pesants l’any.

FGC i el Departament de Justícia renoven la col·laboració per a la resolució de conflictes

Barcelona, 22 de juny de 2017

El conveni té com a objectiu continuar treballant conjuntament en matèria de mediació i reparació extrajudicial de danys a les instal·lacions d’FGC per actes vandàlics comesos per menors. L’acord reafirma el compromís adquirit per Ferrocarrils quan va signar el Manifest institucional del Dia Europeu de la Mediació que tenia per lema “El compromís institucional en l’impuls de la mediació”.

Les estacions del Grup FGC proposen un estiu amb moltes activitats noves i experiències d'altura a preus familiars

Barcelona, 16 de juny de 2017

Entre les diverses novetats de La Molina destaca l’homogeneïtzació de les tarifes i les edats dels infants (fins als 16 anys), la creació del nou forfet “La Molina Non Stop” i l’ampliació del Bike Park, que es converteix en el més gran de la península ibèrica. Vall de Núria millora l’experiència dels usuaris, Vallter 2000 aposta per l’oferta gastronòmica amb els vermuts d’alçada i les estacions del Pallars Sobirà disposen de rutes que es poden fer amb plànol físic i a través d’APP.

FGC adjudica la instal·lació d’un nou sistema de megafonia a l’estació de Pl. Espanya

Barcelona, 15 de juny de 2017

El nou sistema de megafonia permetrà pal·liar els efectes derivats de les característiques arquitectòniques de l’estació. La megafonia és un dels principals sistemes d’informació en temps real a les instal·lacions de Ferrocarrils.

FGC i Correos instal·len la primera màquina de recollida de paquets CityPaq a l’estació de Balaguer

Balaguer, 13 de juny de 2017

Aquesta màquina és la primera que entra en servei a la línia Lleida-La Pobla i suposa un valor afegit per l’usuari. La instal·lació d’aquests terminals certifica la clara aposta d’FGC per estendre el concepte “smart” a tota la seva gestió ferroviària, posada al servei de l’usuari.

Tall de servei a la línia R6 per obres de millora

Barcelona, 12 de juny de 2017

El cap de setmana del 17 i 18 de juny quedarà interromput el servei de trens entre les estacions Sant Esteve Sesrovires i Igualada de la línia Llobregat-Anoia. FGC oferirà diferents serveis d’autobusos substitutoris per garantir la mobilitat dels viatgers.

FGC trasllada el Funicular de Gelida als tallers de Rubí per iniciar la rehabilitació

Gelida, 9 de juny de 2017

Aquest matí s’ha retirat la unitat de funicular per iniciar la seva rehabilitació. Amb una inversió d’1,5 milions d’euros, l’objectiu és renovar el funicular respectant-se el disseny històric.

FGC promou l'enllaç de la línia Lleida-La Pobla amb l'AVE

Barcelona, 9 de juny de 2017

La campanya afavoreix l’ús del tren per enllaçar els Pirineus amb les ciutats de Barcelona i Madrid. La línia d’FGC permet enllaçar La Pobla amb Barcelona en 3 hores i La Pobla amb Madrid en 4 hores.

El conseller Rull inaugura el Montserrat Classic Express d’FGC, l’únic tren restaurant turístic de Catalunya

Sant Boi de Llobregat, 3 de juny de 2017

El tren està format por quatre cotxes restaurats de finals del segle XIX, amb taules i una barra de servei de bar. Els usuaris poden degustar gastronomia local amb vins i caves catalans durant el trajecte de Sant Boi de Llobregat a Montserrat.

FGC prepara un seguit d’actes populars al territori per celebrar el 75è aniversari de La Molina

La Molina, 2 de juny de 2017

El 28 de febrer de 2018 farà 75 anys de la inauguració a La Molina del primer teleesquí comercial de l’estat espanyol. Les inversions previstes el 2017 a l’estació superen els 3 milions d’euros.

FGC i la Fundació Pere Tarrés col·laboren en la millora de l’Alberg Les Estades (Rialp- Pallars Sobirà) i el seu entorn

Rialp, 31 de maig de 2017

S’instal·larà un ascensor que comportarà una major confortabilitat als clients i permetrà l’accessibilitat als allotjaments a les persones amb mobilitat reduïda. L’alberg permet els seus visitants gaudir de l’entorn natural i realitzar diferents activitats educatives, esportives i de lleure.